Koulutuspalvelumme

Koulutusmetodimme perustuvat nykyaikaisiin käyttäytymistieteisiin sekä koiran rotutyypilliseen tuntemukseen. Vahvistamme toivottua käytöstä positiivisen vahvistamisen kautta ja sammutamme ei-toivottuja käyttäytymismalleja jättämällä ne huomiotta sekä ympäristöä ja harjoitustilanteita kontrolloimalla. Me autamme sinua kouluttamaan omaa koiraasi.

PENTUTREFFIT

Pentutreffit pidetään koulutuskentällämme torstaisin klo. 18-19.30 Nummisissa, Nummensuontie 168. Ilmoittautumisohjeet alla.

Pentutreffeillä tavataan muita pentuja ja opetellaan koiran kieltä. Osan ajasta pennut saavat leikkiä aidatussa metsässä oman kokoisten/ikäisten pentujen kanssa ja osa ajasta tehdään kentällä helppoja harjoituksia, jotka toimivat lähtökohtana koiran koulukselle. Sisätiloissa ja ulkona harjoitellaan myös erilaisilla alustoilla kulkemista ja totuttaudutaan vieraan ihmisen käsittelyyn.Saat myös ohjaajilta halutessasi vinkkejä pentuarkeen ja -ruokintaan.

Tunnilla huomioidaan pentuja myös yksilöllisesti kunkin tarpeen mukaan. Jos suunnittelet vieväsi pennun isompana koiranäyttelyyn, voidaan katsoa pennun hampaita, tunnustella rakennetta ja harjoitella näyttelyasennossa seisomista. 

Pentutreffeille ovat tervetulleita terveet ja sosiaaliset pennut 8 viikosta ylöspäin.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä tekstiviesti numeroon 040 523 8747. Kerro viestissä pennun rotu ja ikä. Ilmoittauduthan torstaisin klo. 12 mennessä. Maksu käteisellä tai kortilla.

Jos tarvitset pentusi kanssa henkilökohtaisempaa opastusta, kannattaa varata yksityistunti. Silloin voimme rauhassa miettiä, mitä ja miten pennulle kannattaa kouluttaminen ja arjen taitojen opettaminen aloittaa. Tällöin on myös aikaa perehtyä koiran rotukohtaisiin käyttäytymismalleihin.

Hinta:

10 ,- / koira

YKSITYISTUNNIT

Yksilöllisessä koulutuksessa tarjoamme apua arjen haasteisiin, tapakasvatukseen ja koiran arkitottelevaisuuteen.

Koulutus tapahtuu sopimuksen mukaan joko perheen luona tai Kivakoiran tiloissa.

Koulutus kattaa henkilökohtaisen neuvonnan sekä kirjalliset ohjeet.

Koska on tärkeää, että koko perhe sitoutuu koiran kasvattamiseen samoilla säännöillä ja menetelmillä, ovat  koulutukseen tervetulleita mukaan sekä perheen aikuiset että lapset.

Hinta: 55 ,-  + mahdolliset kilometrikorvaukset

NÄYTTELYKOULUTUS

Näyttelykoulutuksia järjestämme kysynnän mukaan Kivakoiran koulutuskentällä.
Pöydällä esitettäviä rotuja varten löytyy pöytä.

Hinta: 10 ,- /koira

HAJUTYÖSKENTELY-KURSSIT

NOSE WORK

Nose Work on uusi nenätyöskentelyyn eli hajuerotteluun keskittynyt harrastuslaji koirille. Koira oppii erottamaan etsittävän hajun muiden hajujen ja häiriöiden joukosta ja ilmaisemaan sen sijainnin.

Laji sopii kaikille koirille ja ohjaajille ikään tai rotuun katsomatta. Nose Work ei vaadi kummaltakaan aikaisempaa osaamista tai erikoistaitoja. Useimpia koiria keskittyminen nenän käyttöön rauhoittaa ja sitä on helppo harrastaa vaikka ihan kotona.

Lajia voi harrastaa omaksi ja koiran iloksi tai kilpailuihin tähdäten. Nose Workiin kuuluu laatikkoetsintä, sisäetsintä, ulkoetsintä ja ajoneuvoetsintä.

Nose Workin alkeiskurssit touko- ja kesäkuussa.Seuraa Kivakoiran fb-sivuja.