Tarjoamme vuokralle aidatun metsäalueen ja koulutuskentän sekä lämmintä kokoustilaa

Vuokraa metsä & koulutuskenttä

Aidattu koulutuskenttä ja metsä

Vuokraa Lämmintä Kokoustilaa

Vuokraamme lämmintä kokous- ja koulutustilaa pienimuotoisine kokouspalveluineen. Tilan yhteydestä löytyy monipuolinen koiratarvikekauppa

Vuokraa metsä & koulutuskenttä

Mäntsälän Nummisten idyllisissä maisemissa, istutetun kuusimetsän katveessa, saat nauttia omasta rauhasta koirasi kanssa, treenaten tai ulkoillen.

Vuokraamme edullisesti koulutuskenttää ja aidattua metsää kasvattajille, yhdistyksille, treeniryhmille, kaveriporukoille tai ihan vaan juuri sinulle turvalliseen koiran ulkoiluttamiseen aidatulla alueella.

Aidattu koulutuskenttä 20 x 20 m

Kenttä on kivituhkapohjainen ja viettää loivasti alaspäin. Kentältä löytyy kaikki agilitykentän esteet.

Vuokraa lämmin koulutus/kokoustila

80 m2 lämmin ja siisti kokoustila sijaitsee aidatun metsäalueen laidalla, aidan sisäpuolella. Se tarjoaa idylliset ja luonnonläheiset puitteet niin pienimuotoiselle kokoustamiselle, kasvattipäiville kuin luennollekin.

Varusteet: 25 hengelle pöydät ja tuolit, videotykki, kahvin/teenkeittovalmius, siisti ulkovessa. Kokoustarjoilut sopimuksen mukaan.

Ohjeita-Kivakoiran-kentän-metsän-käyttäjälle

 

Hinnat

1 henkilö/talous koirineen 10 ,- /h

2  henkilöä koirineen 20 ,- /h

3 henkilöä koirineen 30 ,- /h

4 henkilö koirineen 40 ,-/h

  Ryhmät 50 ,- /h

Maksu käteisellä tai kortilla, ryhmille myös laskulla.

Vuokraus pitää sisällään sekä treeni/agilitykentän että metsän. Alueet sijaitsevat vierekkäin ja niiden välissä olevasta portista on helppo kulkea edestakaisin. Alueella ei ole samaan aikaan muita koiria.

Kentän & metsän varauskyselyt tekstiviestillä numeroon 040 523 8747 / Tanja. Vahvistuksen yhteydessä saat ohjeita kentän käyttöön ja maksamiseen.

Aidattu metsä

Vajaan hehtaarin metsäalue on aidattu 150 cm korkealla verkkoaidalla.  Metsäalueella on verkkoaidan päälle lisätty tiheämpi alaverkko, josta pienetkään koirat eivät mahdu läpi. Alue on valaistu. Metsästä on rajattu pienempi alue pentukoulun pienimpiä pentuja varten.

"Oltiin kahden perheen koirien kanssa eka kertaa ja kylläpä oltiinkin tyytyväisiä. Saatiin tehtyä rauhassa erilaisia harjoituksia agilitykentällä ja lisäksi koirat pääsivät vielä juoksemaan metsässä. Paikan hinta-laatusuhde on erinomainen ja suosittelenkin paikkaa lämpimästi. Tulemme kyllä toistekin!"  Hanna-Leena Vantaalta

"Kiva ja rauhallinen paikka ja paljon mielenkiintoisia hajuja. Tarpeeksi iso, jotta koirat pääsevät kunnolla juoksemaan. Parasta on tietysti oma rauha eli ei tarvitse miettiä tuleeko metsässä vastaan vieraita koiria tai ihmisiä, kun alue on vuokrattu kokonaan omille koirille. Suosittelen, hyvä hinta-laatusuhde ja tunnin oleskelun jälkeen molemmat koirat olivat aivan väsyneitä ja uni maittoi!" Katri Mäntsälästä

 

 *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

Huom!

Keväästä 2018 alkaen vuokraamme myös kentän ja metsän alueella sijaitsevaa lämmintä koulutus- ja kokoustilaa sekä pienimuotoista kokouspalvelua.

Koulutustilan yhteydessä oleva monipuolinen eläintarvikekauppa palvelee asiakkaita jo nyt.

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *