Koulutuspalvelumme

Koulutusmetodimme perustuvat nykyaikaisiin käyttäytymistieteisiin sekä koiran rotutyypilliseen tuntemukseen. Vahvistamme toivottua käytöstä positiivisen vahvistamisen kautta ja sammutamme ei-toivottuja käyttäytymismalleja jättämällä ne huomiotta sekä ympäristöä ja harjoitustilanteita kontrolloimalla. Me autamme sinua kouluttamaan omaa koiraasi.

PENTUTREFFIT

Pentutreffit pidetään koulutuskentällämme torstaisin klo. 18-19 Nummisissa, Nummensuontie 168. Talviaikaan eli joulukuu-maaliskuu pentutreffit ovat lauantaisin klo. 11-12. Ilmoittautumisohjeet alla.

Pentutreffeillä tavataan muita pentuja ja opetellaan koiran kieltä. Osan ajasta pennut saavat leikkiä aidatussa metsässä oman kokoisten/ikäisten pentujen kanssa ja osa ajasta tehdään aktivoidaan pentuja hajutyöskentelyalueella ja penturadalla. Saat myös ohjaajalta halutessasi vinkkejä pentuarkeen ja -ruokintaan. Pentutreffeille ovat tervetulleita terveet ja sosiaaliset pennut 8 viikosta ylöspäin.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä tekstiviesti numeroon 040 523 8747. Kerro viestissä pennun rotu ja ikä. Hinta 10 ,-

PENTU- JA JUNNUKURSSI 

Pentu- ja junnukursseilla opetellaan perustaitoja, kuten kontaktia, luopumista ja rauhoittumista sekä hihnakävelyn ja luoksetulon alkeita. Koulutustunnin jälkeen on mahdollista jäädä aidatulle metsäalueelle leikkimään muiden pentujen kanssa. Pentukoulu soveltuu yli 3 kk  ikäisille pennuille ja junnukurssi yli 6 kk ikäisille pennuille.

Hinta 115 ,- / 6 krt

YKSITYISTUNNIT

Yksilöllisessä koulutuksessa tarjoamme apua arjen haasteisiin, tapakasvatukseen ja koiran arkitottelevaisuuteen.

Koulutus tapahtuu sopimuksen mukaan joko perheen luona tai Kivakoiran tiloissa.

Koulutus kattaa henkilökohtaisen neuvonnan sekä kirjalliset ohjeet.

Koska on tärkeää, että koko perhe sitoutuu koiran kasvattamiseen samoilla säännöillä ja menetelmillä, ovat  koulutukseen tervetulleita mukaan sekä perheen aikuiset että lapset.

Hinta: 55 ,-  + mahdolliset kilometrikorvaukset

NONSTOP KOULUTUKSET

Koulutus aroille ja epävarmoille koirille, joilla on vaikeuksia olla muiden koirien lähellä.
Koulutuksessa harjoitellaan ohjatusti rauhoittumista muiden koirien läsnäollessa ja mahdollisesti myös ohitustilanteita.

Koulutus sosiaalisille höseltäjille, jotka eivät malta rauhoittua muiden koirien lähellä. Rauhoittumisharjoitusten lisäksi tehdään ohitusharjoituksia. Treenin jälkeen on mahdollista leikkiä tuttujen koirien kanssa aidatussa metsässä.

JOKA TOINEN TORSTAI KLO. 19-20.30 Hinta: 15 ,-

Ilmoittautuminen tekstiviestillä p. 040 5238747

HAJUTYÖSKENTELYKURSSIT

NOSE WORK

Nose Work on nenätyöskentelyyn eli hajuerotteluun keskittynyt harrastuslaji koirille. Koira oppii erottamaan etsittävän hajun muiden hajujen ja häiriöiden joukosta ja ilmaisemaan sen sijainnin.

Laji sopii kaikille koirille ja ohjaajille ikään tai rotuun katsomatta. Useimpia koiria keskittyminen nenän käyttöön rauhoittaa ja sitä on helppo harrastaa vaikka ihan kotona.

Lajia voi harrastaa omaksi ja koiran iloksi tai kilpailuihin tähdäten. Nose Workiin kuuluu laatikkoetsintä, sisäetsintä, ulkoetsintä ja ajoneuvoetsintä.

Nose Workin alkeis- ja jatkokursseja alkaa säännöllisesti. Myös irtotreenejä esim. hajukokeeseen tai kisoihin menijöille järjestetään tarpeen mukaan. Seuraa Kivakoiran fb-sivuja. Kurssi hinta 115 ,- sisältää 5 koulutustuntia, etukäteistehtäviä- ja materiaalia sekä hajupullon.

Tämän lisäksi Kivakoirassa järjestetään säännöllisesti muitakin hajutyöskentelykoulutuksia, kuten sienikoirakurssi, pentujen hajukoulu ja jälkikursseja.